Coway Sumbang 101 Air Purifier kepada PPV

Sumbangan Coway Air Purifier Buat Petugas.

Pemberian Coway Air Purifier ini untuk MENYOKONG penuh Program Imunisasi COVID-19 Kebangsaan (PICK), Coway Malaysia baru-baru ini, menyumbang 101 unit penulen udara Coway / coway air purifier bernilai RM312,130 kepada empat Pusat Pemberian Vaksin (PPV) di Lembah Klang.

Empat pusat pemberian vaksin mega yang menerima sumbangan ini ialah Bangi Avenue Convention Center (BACC), Ideal Convention Centre (IDCC), Kuala Lumpur Convention Centre (KLCC) dan Stadium Nasional Bukit Jalil.

Kesemua PPV ini dikendalikan Jawatankuasa Petugas Khas Imunisasi COVID-19 (CITF) di bawah Kementerian Sains, Teknologi dan Inovasi (MOSTI).

Sebagai syarikat Best Life Solution, usaha ini sejajar dengan matlamat Coway Malaysia bagi menyediakan udara bersih dan sihat untuk seluruh rakyat Malaysia dengan coway air purifier

Penulen udara ini akan memberikan kualiti udara, ketenangan dan keselesaan yang lebih baik kepada orang ramai yang akan mendapatkan vaksinasi, serta kepada petugas barisan hadapan dan sukarelawan yang bertugas di PPV terbabit.

Dapat kan penapis udara anda sekarang dengan coway.

0 comments… add one

Leave a Comment

error: No Copyright@Coway Malaysia