Coway Malaysia – Air Keperluan Asas Manusia

coway malaysia.jpgdsfCoway Malaysia

Adakah anda tahu berita tentang pencemaran air dan udara terus dihebohkan di akhbar, televisyen dari semasa ke semasa. Berita ini adalah sesuatu yang amat menakutkan, adakah anda sebagai pengguna yakin 100% bahawa air dan udara yang anda guna bersih?? Coway Malaysia berskan untuk anda !!

coway malaysia.jpgdg coway malaysia.jpghj
Tahukan anda!! Sistem saluran paip-paip air di negara kita sudah berkarat,kotor!!
Longkang-longkang dan sungai-sungai dipenuhi dengan sampah-sampah sarap!! Nak tahu tak? Seramai 18856 pesakit buah pinggang dirawat di Pusat Dialisis Awam pada tahun 2008 di seluruh Malaysia!! Coway Malaysia akan selesaikan!

Ok, Sekarang ini ramai yang sedar tentang kepentingan air, tapi ramai juga yang tak tahu apa yang terkandung dalam air yang kita buat minum dan masak jika kita tidak menggunakan penapis air?
  • Bakteria yang masih aktif
  • Toksin bahan buangan dari kilang-kilan
  • Bahan Larut (Asbestos, Karat, Logam dan banyak lagi)
  • Racun serangga yang merbahaya!
Serta udara yang tak sihat!
Menghidu udara yang tidak bersih dan berjerebu akan memberi kesan terhadap masalah kesihatan seperti athma, sesak nafas, batuk, selsema dan sebagainya!
Haaa..apa lagi tunggu? sampai bila anda nak minum air yang tidak bersih dan tidak bertapis serta menghidu udara yang tak bersih dan sihat?
Jom! Beralihla kepada penapis air dan penapis udara Coway!! sangat berbaloi-baloi. Tak rugi! Percayalah! Nak murah? Harga InsyaALLAH boleh dikurangkan dan yang paling penting sekali adalah produk Coway dijamin HALAL daripada JAKIM!
 By Team Coway Malaysia
1 comment… add one

Leave a Comment

error: No Copyright@Coway Malaysia